Kampteam

Kampcommissie 2019:

Jan – Peter Hoogendam (Hoofdleider)

Jan-Peter Hoogendam OLIVEO kampcommissie 2018
Hallo, ik ben Jan-Peter (54), getrouwd met Miranda en vader van Tijmen, en bij de meeste beter bekend als J-P en soms ook wel liefkozend TANK genoemd.  Vanaf dag 1  bij Oliveo  betrokken bij de begeleiding van de jeugd, gestart als F-leider en inmiddels is mijn rol binnen Oliveo gegroeid.
Zo ben ik leider (JO15-1) en coördinator bij de JO15- jeugd en speel ik zelf nog competitie in de zaal met jongens van wie ik de vader zou kunnen zijn of probeer daar te fluiten. Als het even lukt probeer ik ook nog supporter (JO17-4) te zijn van zoonlief.
Het jeugdkamp, alweer de 8e keer (voor J-P), en voor het eerst als hoofdleider, is voor mij altijd weer een week vol inspannende ontspanning en kijk  met veel plezier uit naar het komende kamp waar jong en oud samengaan. Als de week van de jongens is geslaagd is de week voor mij meer dan geslaagd en daar wil ik mijn best voor doen.

Jan Reeuwijk (Secretaris)

Jan Reeuwijk OLIVEO kampcommissie 2018 Vanaf het moment dat mijn twee jongens Paul en Rudy meegingen met het kamp ben ik actief als leider.
Eerst als groepsleider, later als spelleider en daarna 5 jaar als hoofdleider. Al die tijd gingen we naar Loon op Zand. Wel zijn we in die tijd driemaal van kamphuis gewisseld omdat er steeds meer jongens meegingen.
Tussentijds ben ik een paar jaar niet mee geweest, maar nu sta ik al weer zo’n 10 jaar in de keuken en maak ik deel uit van de kampcommissie als secretaris.
Elk jaar is het weer een uitdaging om het de jongens naar de zin te maken. Daar hoort natuurlijk een goed verzorgde keuken bij.
Van ’s-morgens vroeg tot laat in de avond is het keukenteam actief met het bereiden van ontbijt, de warme maaltijd tot aan de laatste hapjes voor de leiders.
Al met al een hele kunst om met het beschikbare budget de juiste hoeveelheden en de juiste lekkernijen te maken. Gelukkig hebben we de ondersteuning van diverse sponsors die enerzijds financieel anderzijds met producten ons kamp ondersteunen. Hierdoor zal het dit jaar zeker weer lukken om er een fantastische kampweek van te maken.

Bas Verdel (Penningmeester)

Mijn naam is Bas Verdel, ben 39 jaar, werk in de haven als Corporate Controller, ben getrouwd en heb twee kinderen (Julian van 7 en Feline van 5). Afgelopen seizoen ben ik leider geweest van de JO8-2 waarin mijn zoon voetbalt. Ik speel al sinds mijn zesde bij Oliveo en na heel wat jaren in het eerste en de selectie speel ik nu in Oliveo 4 wat een leuke en goede mix is van jong en oud waarbij de gezelligheid erg belangrijk is. Ik ga voor de eerste keer mee als leider op het kamp maar ben als kleine jonge al heel wat jaren meegeweest. Ik heb er superveel zin in om er met de jongens een onvergetelijke periode van te maken!

Arjan Zonderop (Vertegenwoordiger spelleiders)

Arjan Zonderop OLIVEO kampcommissie 2018

Ik ben Arjan Zonderop 44 jaar man van Joyce en vader van Devin en Dion. Ik werk als facilitair medewerker/ buschauffeur/ manusje van alles bij Stichting de Paddestoel in Berkel en Rodenrijs. Van jongs af aan lid en voetballend bij OLIVEO en daarbij wel in alle elftallen gespeeld of in ieder geval een keer meegedaan. Ook ben ik al sinds mijn jeugd actief als vrijwilliger, van (keepers)trainer en leider bij de diverse jeugdelftallen tot vlagger bij de A en baas tentenkamp bij het Millennium toernooi.Ook ga ik sinds jaar en dag mee op het OLIVEO jeugdkamp, eerst als leider en spelleider en ik ben zelfs 6 jaar hoofdkampleider geweest.
Dit jaar ga ik gewoon weer eens als spelleider aan de gang en vervul ik diverse taken binnen de kampkommissie.
Ik ga er vanuit dat het dit jaar ook weer super leuk en gezellig word en dat iedereen het enorm naar zijn zin gaat hebben.

Jörgen Smit (Vertegenwoordiger keukenstaf)

Jörgen Smit Kampcommissie OLIVEO 2018 Mijn naam is Jörgen Smit, ik ben 38 jaar en ga sinds vorig jaar mee op kamp om het keuken team te versterken. In het dagelijks leven werk ik als begeleider met verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen, ik werk daar ambulant en sta ook op een Trefpunt om iedereen van een maaltijd te voorzien en de nodige gezelligheid te leveren. Ik kijk er dit jaar weer erg naar uit om mee te gaan, we maken er weer een lekkere en vooral gezellige bedoeling van!

Keukenstaf

Jorgen Smit

Jörgen Smit Kampcommissie OLIVEO 2018

Hallo, ik ben Jorgen – zie boven voor tekst…

Jan Reeuwijk

Hallo, ik ben Jan – zie boven voor tekst…

 

Hans van den Bosch

Ik ben Hans van den Bosch, de vader van Kai en Lenthe.
Ik ben 43 jaar, 13 jaar getrouwd met Maggie.
Ik ben geboren in Den Haag en woon ruim 11 jaar nu in Pijnacker.
Dit jaar ga ik voor de 6de keer mee als één van de keuken staf.Ook dit jaar verwacht ik weer een top kamp met goed eten en drinken.Kai gaat ook voor de 6de keer mee. Volgend jaar zal het voorlopig zijn laatste keer zijn en naar aller waarschijnlijkheid die van mij ook.Ik mis het nu al.

Marcel van Meel

Ik ben Marcel (43) getrouwd met Karolien , en we hebben drie kinderen Daan, Luuk en Roos. Voor Daan en Luuk ben ik verschillende keren leider geweest van hun voetbalteam. Ook bij de trainingen ben ik geregeld te vinden om mee te helpen. Door mijn werk op baggerschepen en scheepswerven was het niet mogelijk om eerder met kamp mee te gaan. Maar na vorig jaar als E groepsleider het feest meegemaakt te hebben gaan we ook dit jaar er weer een feestje van maken.

Edwin Qualm

Ik ben Edwin Qualm, 46 jaar, en ga dit jaar voor de zesde keer mee als leider. Eerst was ik leider van de F-groep en dit jaar ben ik alweer voor de vijfde keer leider van de E-groep. Ik ben getrouwd met Ilse en we hebben 2 kinderen: Roan (14) & Aiden (12). In de weekenden ben ik best vaak te vinden bij Oliveo, afgelopen seizoen was ik leider van de C5. Daarnaast heb ik zelf ook gevoetbald: eerst bij BSC ’68, vervolgens bij DSO, Antibarbari en Oliveo. Ook dit jaar gaan we er een mooi en fantastisch kamp van maken: op naar Espagnol! Ik heb er heel veel zin in!

 

Richard Bregman

Mijn naam is Richard Bregman. Ik ben getrouwd met Monique en wij zijn de trotse ouders van 3 kinderen, Senna, Luca (F3) en Dean in de leeftijd van 12 ,9 en 7. Ik heb een eigen potplantenkwekerij en mijn hobby$eqt;s zijn fietsen en varen. Dit jaar ga ik voor de vierde keer mee op kamp en in de Franse keuken gaan we het helemaal maken. Ik heb er enorm veel zin in.

Lid Keukenstaf

Hans van Rijn

Sinds maart 1960 ben ik lid van Oliveo. Als dertienjarige werd ik door kamplegende Theo van Galen.
benaderd om in de buurt aanschrijvingen rond te brengen. Op deze aanschrijvingen stond de te spelen wedstrijd met de aanvangstijd voor de komende zaterdag. In de Telstar van die tijd werd het sportprogramma niet vermeld. En natuurlijk was er ook nog geen website of WhatsApp.
Zo begon mijn vrijwilligerswerk bij Oliveo. Al gauw werd ik hulptrainer, trainer en elftalleider.
Alle elftalleiders vergaderden één keer per maand. Bij Willem van der Smit Sr. En zo werd je nog meer besmet met het Oliveo-virus en rol je van de ene in de andere functie. Als lid van de toenmalige jeugdcommissie werd ik lid Algemene zaken en wedstrijdsecretaris voor de jongste jeugd tot 13 jaar. Met een aantal leiders uit die tijd scheidsrechters cursus gedaan, dus kan ik ook regelmatig een wedstrijdje fluiten. En op zondag een bardienstje draaien was ook heel leuk.
Op zekere dag kwam ik Cees de Vreede in de straat tegen. Ik was 17. Op het kamp kwam hij een spelleider te kort. Of dat iets voor mij was. Natuurlijk. Hoewel het ontzettend leuk was, de voorbereiding en de uitvoering, vond ik het leiderschap toch interessanter. Na dit een paar jaar gedaan te hebben was er een plaats vrij in de keuken. Dus helpen in de keuken. Boodschappenlijstjes maken en daadwerkelijk op pad om e.e.a. in te slaan. Ondertussen ruilde ik het leiderschap in voor gastheer commissiekamer. Ontvangen scheidsrechters, tegenstanders, indelen kleedkamers en velden. Na het seizoen 2016-2017 ben ik hiermee gestopt. Bij gebrek aan beter ben ik ook twee jaar hoofdleider geweest. Dubbelfunctie hoofleider en keuken. Gelukkig kwam er een geschikte kandidaat als hoofleider en kon ik mij volledig op de keuken richten. Inmiddels ben ik weer hulpje in de keuken geworden. Helaas voor het laatste jaar. Het stokje wordt enthousiast overgenomen door Jörgen. Samen met de overige leden van de keukenstaf hoop ik weer een fijn en gezellig kamp te draaien en dat de jongens kunnen terugkijken op een fantastisch zomerkamp.
Spelleiders

Arjan Zonderop

Zie tekst boven…

René Held

Ik ben 51 jaar, getrouwd met Karolien. Mijn zoon Tim voetbalt komend seizoen in de C. Ik ben al weer zo”n 7 jaar actief bij Oliveo: als leider, trainer, bij het team van vaste bardienst en natuurlijk het jaarlijkse kamp. 2017 mag ik weer mee als spelleider voor de E- groepen. Ik hoop dat we weer een leuk en uitdagend programma voor de jongens georganiseerd hebben zodat we weer een super kamp gaan meemaken met veel zon, plezier en sportiviteit.

Duncan van de Torre

Mijn naam is Duncan. Mijn kinderen zijn sinds hun 6e lid van Oliveo. In de jaren dat mijn kinderen lid zijn van Oliveo help ik de trainers en begeleid ik ieder jaar een van mijn kinderen. Na vorig jaar leider te zijn geweest van mijn jongste zoon is volgend seizoen de beurt aan de oudste (als Oliveo dat toestaat). Dit word mijn 4e jaar kampweek met Oliveo. Op het kamp ben ik dit jaar samen met Rene (alias de DUIM) verantwoordelijk voor de spellen en de gezelligheid binnen de E groep.Ik heb enorm veel zin in het kamp.

Dennis Bul

Ik ben Dennis Bul, 45 jaar en vader van Chris (12) en Iris (10). Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en 14 jaar geleden in Pijnacker komen wonen. Sinds 6 jaar ben ik bij Oliveo te vinden, begonnen als leider van de F6 en dit jaar leider van de D4. Ik zaalvoetbal, kook graag en ben een fanatiek Feyenoord supporter. Dit wordt mijn 6e jaar op het Oliveo jeugdkamp. Ik kijk er erg naar uit, nog een paar weken en dan worden het weer dagen vol spelletjes en vooral heel veel plezier met elkaar.

Colin Zweerts

Mijn naam is Colin Zweerts. 25 jaar en al sinds mijn 6e lid van Oliveo. Vanaf 2010 ben ik door blessures gestopt met voetballen bij Oliveo en aan het trainerschap begonnen. Na afgelopen jaar hoofdtrainer geweest te zijn van de F-jeugd, start ik volgend seizoen met het begeleiden en trainen van de D-jeugd.
Dit jaar wordt mijn 15e voetbalkamp, waarvan mijn 9e jaar als begeleider. Op het kamp ben ik dit jaar samen met Dennis verantwoordelijk voor de gezelligheid binnen de F groep. We hebben er hard aan gewerkt, maar hebben weer een super programma in elkaar gedraaid. Als het weer het toelaat gaan we zoveel mogelijk naar buiten. Ik heb enorm veel zin in het kamp en hoop de spelers ook.

Lex Visser

Op mijn 5e ben ik begonnen met voetballen bij Oliveo in de F-Kees. Inmiddels voetbal ik dus alweer 15 jaar bij de club. Afgelopen twee seizoenen heb ik in de selectie gespeeld op de zondag. Aankomend seizoen zal ik te zien zijn bij de zaterdagselectie. Naast het zelf voetballen geef ik ook al een aantal jaar training. Op het moment help ik Willem van der Smit bij de JO-15.

Zelf ben ik 6 keer (met veel plezier) mee geweest op het Oliveo Jeugdkamp. Dit jaar zal mijn eerste keer worden als spelleider en ga er zeker vanuit dat er nog vele jaren zullen volgen.

Internetteam

David Dilling

Een leuke vrouw, twee voetballend kinderen, drie handige cameras en een enorme dank aan God. AKA, Pijnacker01, MarkzwareTV en OliveoVoetbalTV. Een video zegt meer dan tienduizenden woorden.

Willem Hengeveld

Ik ben Willem Hengeveld, 49 jaar, heb twee zoons, Jan (afgelopen jaar D5) en Filip (afgelopen jaar E7), en ben getrouwd met Sabine. Sinds drie jaar loop ik rond bij Oliveo. Afgelopen jaar heb ik bij de D5 met de trainingen geholpen. Het jaar daarvoor ben Ik leider geweest bij de F7, Ook heb ik meestal op maandagen meegeholpen bij de F-trainingen. Gezien mijn achtergrond als ITer ben ik gevraagd dit jaar als webbeheerder op te treden.

Jos v/d Leur

Mijn naam is Jos van de Leur, ik ben 21 jaar oud en ik studeer Media en Entertainment Management. Ik voetbal al sinds mijn 5e, waarvan mijn jaren tot in de A bij SV Nootdorp en in 2015 kwam ik bij Oliveo in de A. Daar stroomde ik in in de A2 en speelde af en toe een wedstrijd in de A1. Daarna een jaar dispensatie om te blijven voetballen met mijn vrienden in de A. Dit jaar is mijn eerste jaar in de selectie van Oliveo, daarbij speelde ik vooral in het
derde maar ook een paar wedstrijden in het tweede. Ik heb een paar jaar training gegeven aan de mini’s en de F1 en F2 jeugd bij SV Nootdorp en ik vond het superleuk om de kids te begeleiden en nieuwe dingen te leren! Dit is ook de voornaamste reden dat ik dit jaar mee ga op Jeugdkamp! Samen met Sandor Boots zal ik dit jaar een F-team (Sevilla) begeleiden op het Jeugdkamp en we hebben er super veel zin in!
Groepsleiders F, E en D

Ludo van Adrichem

Ik ben Ludo van Adrichem, 27 jaar en sinds mijn 10e lid bij Oliveo. Voetballen doe ik nog steeds en wel in de selectie van deze mooi club. Ook ben ik lid van de Sponsorcommissie en ben ik een aantal jaren actief geweest als part-time hulptrainert bij de C & D. Komend jaar ga ik voor de elfde keer mee op jeugdkamp, waarvan één jaar als stagiaire en 10 jaar als groepsleider. Of ik ooit de bizarre aantallen deelnames ga halen van bijvoorbeeld Marc Kik of Cees de Vreede valt nog te bezien maar tot nu toe ben ik goed op weg. Ik ga met nog evenveel plezier op kamp als de eerste maal! Ik werk bij de gemeente Rotterdam. Naast voetbal, de mooiste hobby op aarde, hou ik ook van fitness, fietsen, festivals en gamen(uiteraard FIFA). Ik kijk al weer weken uit naar het Oliveokamp, we gaan er een topweek van maken!

Daan Bennebroek

Mijn naam is Daan Bennebroek. 20 jaar en al sinds mijn 5e lid van Oliveo. Ik voetbal al heel mijn jeugd bij Oliveo en voetbal sinds 2 jaar in de senioren op zondag.
Sinds mijn 15e ben ik al actief als trainer. Begonnen bij de F-jeugd en nu al 3 jaar actief als trainer van de C-jeugd. Dit jaar ga ik als 13e keer mee op kamp, 7 jaar als speler en nu voor de 6e x als begeleider

Willem van der Smit

Mijn naam is Willem van der Smit. Ben 35 jaren oud. Ben zo,n 30 jaar actief bij Oliveo in verschillende vormen. Begonnen uiteraard als speler bij Oliveo. Door allerlei blessures ben ik training gaan geven aan de jeugd. Dit heb ik ruim 10 jaar gedaan. Naast het geven van trainingen binnen Oliveo, ben ik warm gemaakt voor het meegaan als leider met het jeugdkamp. Dit soe ik nu al met veel plezier voor het 11e jaar. Het is een superactiviteit waar iedereen die mee gaat veel plezier beleeft. Ook dit jaar gaan we er weer een feestje van maken.

Arjan Maan

Mijn naam is Akkie en ga voor de 8e keer mee op voetbalkamp als groepsleider. Ben al 35 jaar woonachtig in Pijnacker
Ik ben geboren en getogen in Pijnacker en ben al op mijn 5e begonnen met voetballen bij OLIVEO en dat doe ik nu nog steeds. Ook als kleine jongen ben ik 4 keer mee op kamp geweest, wat ook toen al erg leuk was.
Het is geweldig om te zien hoe alle kids ervan genieten om een week op kamp te zijn en de onderlinge strijd met elkaar welk groepje er gaat winnen. Wat ik zelf altijd probeer in die week is om een team van jouw groepje te maken, dat ze elkaars fouten accepteren en dat ze de fouten van een ander goed willen maken. Hierdoor kunnen ze uiteindelijk meer van elkaar hebben en kun je een team smeden.

Leon Woutersen

Ik ben Leon Woutersen, 25 jaar en speel sinds m’n 6e bij Oliveo. Inmiddels voetbal ik al een tijdje in de zondagselectie, waar we afgelopen jaar met Oliveo 1 kampioen zijn geworden! Naast het voetballen bij de mooiste club van Nederland, geef ik een aantal jaar training aan de jongste jeugd. Ik heb het bij Oliveo onwijs naar mijn zin en hoop nog lang in het blauw-wit actief te zijn.In het dagelijks leven ben ik, hopelijk nog maar heel even, student. Ik ben op dit moment namelijk bezig met afstuderen aan de Hogeschool Rotterdam, opleiding SportMarketing & Management.Deze zomer ga ik voor de 6e keer mee op voetbalkamp met Oliveo en ik heb er weer ontzettend veel zin in!

Collin Haket

Hoi allemaal! Mijn naam is Colin Haket en ik ben dit jaar leider van de F groep. Zelf voetbal ik op oliveo in zaterdag1, en coachte ik afgelopen seizoen de B2 en komend seizoen de C2. Ik heb als klein ventje ieder jaar van het kamp meegemaakt, en heb dit altijd met veel plezier mogen doen. Na vorig jaar als stagair te zijn geslaagd, is het dit jaar extra leuk om mijn eigen groepje te hebben.. Ik heb er heel veel zin in!

Sandor Boots

Ik zou mij graag aan jullie willen voorstellen. Ik ben Sandor Boots en ben al vanaf kleins af aan op oliveo te vinden. Ik ben vroeger begonnen als speler en heb in de F2 de overstap gemaakt om keeper te worden. Helaas heb ik door een blessure afgelopen jaren weinig kunnen keepen. Volgende jaar ga ik met vrienden
in een team op zaterdag voetballen. Ik ben zelf als kind ieder jaar meegegaan op voetbalkamp en het lijkt mij erg leuk om dit jaar voor het eerst als leider mee te gaan!

Rogier Zandijk

Ik ben Rogier Zandijk en als we op kamp zijn ben ik 41. Sinds dat ik 7 ben loop ik rond bij oliveo. Eerst als speler, daarna als trainer en sinds mijn oudste zoon Tom is gaan voetballen  ook als leider/trainer van hem. Ik ben getrouwd met Saskia en naast Tom van 10 hebben we ook een dochter van 8: Juul.

De laatste keer dat ik mee was met kamp was als leider in 1993….even geleden dus al. Ik heb er heel veel zin in!

 

Dennis Overdevest

Ik ben Dennis Overdevest, (43 jaar). Getrouwd met Corien en vader van Coen en Fien. Coen is met z´n 5ejaar begonnen met voetballen bij Oliveo, vanaf dat moment ben ik ook actief geweest als trainer en leider van zijn team. Heb zelf ook mijn gehele jeugd gevoetbald bij Oliveo. Ook in mijn jeugd div. keren mee geweest met Oliveo jeugdkamp. Nu voor de eerste keer als begeleider. (groepsleider) Heb veel leuke verhalen er over gehoord en heb er ook erg veel zin in.

Erwin Meijer

Mijn naam is Erwin Meijer, 41 jaar en ik ben de vader van Mees (speler JO11-4) en Tijmen (speelt hockey).  Dit kamp wordt mijn eerste kamp als leider en ik heb er verschrikkelijk veel zin in. De afgelopen twee seizoenen was ik de leider van de F2 en JO11-4 en was ik trainer op de woensdag. Ik heb zelf vroeger gevoetbald bij DWO en Stompwijk’92 maar ben door knieproblemen gestopt.
Omdat ik het sporten niet kan loslaten blijf ik wel actief door te hardlopen, lange afstand fietsen en sindskort padel.

Joost de Slegte

Hallo, ik ben Joost – zie boven voor tekst…

Michael Pico

Hallo allemaal ik ben Michael Pico en ben al langere tijd vrijwilliger bij OLIVEO geef training aan de Jongens en afgelopen jaar was ik ook leider van de E1. Al voor de 5e keer ga ik mee als kampleider en ik heb er net als voorgaande jaren weer erg veel zin in.We gaan er een gezellige week van maken met de boy’s. Verder ben Ik getrouwd twee kinderen waarvan er een op voetbal zit mijn zoon Milan Pico.

Erik Righarts

Ik ben Erik Righarts ben 44 jaar. Ik werk in het ziekenhuis als fysiotherapeut op de orthopedie. Ook ben ik de vader van dochter Noa 13, Milan 11, en Stan 7. Alle drie voetballen lekker, Noa bij de meiden van DSVP, Milan in de D1 van Oliveo en Stan is net begonnen bij de F8.
Afgelopen jaar ben ik zelf leider geweest van de D1. Dit jaar ga ik alweer voor de 4e keer mee met Oliveo jeugdkamp dit jaar weer als leider bij de fjes. Ik heb zelf in een ver verleden ook nog wat jaartjes mogen voetballen in de eerste elftallen van dfc. Delfia, en DVV Delft. Inmiddels ben ik gestopt met aktief voetballen en geniet nu van het voetballen van mijn kinderen.

Bas verdel

Mijn naam is Bas Verdel, ben 39 jaar, werk in de haven als Corporate Controller, ben getrouwd en heb twee kinderen (Julian van 7 en Feline van 5). Afgelopen seizoen ben ik leider geweest van de JO8-2 waarin mijn zoon voetbalt. Ik speel al sinds mijn zesde bij Oliveo en na heel wat jaren in het eerste en de selectie speel ik nu in Oliveo 4 wat een leuke en goede mix is van jong en oud waarbij de gezelligheid erg belangrijk is. Ik ga voor de eerste keer mee als leider op het kamp maar ben als kleine jonge al heel wat jaren meegeweest. Ik heb er superveel zin in om er met de jongens een onvergetelijke periode van te maken!

Krijn Hagen

Mijn naam is Krijn Hagen, ben 39 jaar en werk als instructeur ( houtwerkplaats ) praktijkonderwijs bij de Hogeschool Rotterdam.
Ik ben getrouwd met Monique en heb twee zoontjes, Bink van 8 en Boet van 5, momenteel spelend in de JO9-1 en de F-Cees!
Na zelf aardig wat jaartjes met veel plezier bij Oliveo te hebben gespeeld ben ik sinds een aantal jaar als leider / trainer van Bink z’n team dus weer bij Oliveo te vinden en ga ik als leider voor het eerst mee op kamp.
Ik kijk er ontzettend naar uit en hoop dat iedereen er weer veel plezier aan gaat beleven!
Stagiairs

Coen Kuijper

Foto’s van het kampteam 2018!