Kampteam

Kampcommissie:

Arjan Zonderop (Hoofdleider)

Arjan Zonderop OLIVEO kampcommissie 2018 Ik ben Arjan Zonderop 43 jaar man van Joyce en vader van Devin en Dion. Ik werk als facilitair medewerker/ buschauffeur/ manusje van alles bij Stichting de Paddestoel in Berkel en Rodenrijs. Van jongs af aan lid en voetballend bij OLIVEO en daarbij wel in alle elftallen gespeeld of in ieder geval een keer meegedaan. Ook ben ik al sinds mijn jeugd actief als vrijwilliger, van (keepers)trainer en leider bij de diverse jeugdelftallen tot vlagger bij de A en baas tentenkamp bij het Millennium toernooi.Ook ga ik sinds jaar en dag mee op het OLIVEO jeugdkamp, eerst als leider en spelleider maar sinds 6 jaar word ik hoofdkampleider genoemd.
Dit word tevens mijn laatste jaar als hoofdleider ik blijf natuurlijk nog wel gewoon meegaan en lid van de kampcommissie. Ik ga er vanuit dat het dit jaar ook weer super leuk en gezellig word en dat iedereen het enorm naar zijn zin gaat hebben.

Jan Reeuwijk (Secretaris)

Jan Reeuwijk OLIVEO kampcommissie 2018 Vanaf het moment dat mijn twee jongens Paul en Rudy meegingen met het kamp ben ik actief als leider.
Eerst als groepsleider, later als spelleider en daarna 5 jaar als hoofdleider. Al die tijd gingen we naar Loon op Zand. Wel zijn we in die tijd driemaal van kamphuis gewisseld omdat er steeds meer jongens meegingen.
Tussentijds ben ik een paar jaar niet mee geweest, maar nu sta ik al weer zo’n 10 jaar in de keuken en maak ik deel uit van de kampcommissie als secretaris.
Elk jaar is het weer een uitdaging om het de jongens naar de zin te maken. Daar hoort natuurlijk een goed verzorgde keuken bij.
Van ’s-morgens vroeg tot laat in de avond is het keukenteam actief met het bereiden van ontbijt, de warme maaltijd tot aan de laatste hapjes voor de leiders.
Al met al een hele kunst om met het beschikbare budget de juiste hoeveelheden en de juiste lekkernijen te maken. Gelukkig hebben we de ondersteuning van diverse sponsors die enerzijds financieel anderzijds met producten ons kamp ondersteunen. Hierdoor zal het dit jaar zeker weer lukken om er een fantastische kampweek van te maken.

Marc Kik (Penningmeester)

Marc Kik OLIVEO kampcommissie 2018

Jan – Peter Hoogendam (Vertegenwoordiger spelleiders)

Jan-Peter Hoogendam OLIVEO kampcommissie 2018 Hallo, ik ben Jan-Peter (een halve eeuw en twee jaar) en bij de meeste beter
bekend als J-P en soms ook wel liefkozend TANK genoemd door mijn mede
spelleiders. Getrouwd met Miranda en vader van Tijmen.Alleen het 1e jaar dat ik bij Oliveo kwam heb ik niet al te veel gedaan maar
dat is in de loop der jaren flink uitgebreid. Zo ben ik leider, trainer en
coordinator bij de C jeugd en speel ik zelf nog competitie in de zaal of
probeer daar te fluiten. Als het even lukt probeer ik ook nog supporter te zijn
van zoonlief.Het jeugdkamp, alweer de 7e keer, is voor mij altijd weer een week vol
inspannende ontspanning en kijk weer met plezier uit naar het komende kamp waar
jong en oud samengaan.

Joost de Slegte (Vertegenwoordiger Leiders)

Jost de Slegte OLIVEO kampcommissie 2018

Jörgen Smit (Vertegenwoordiger keukenstaf)

Jörgen Smit Kampcommissie OLIVEO 2018 Mijn naam is Jörgen Smit, ik ben 38 jaar en ga sinds vorig jaar mee op kamp om
het keuken team te versterken. In het dagelijks leven werk ik als begeleider
met verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen, ik werk daar ambulant en sta
ook op een Trefpunt om iedereen van een maaltijd te voorzien en de nodige
gezelligheid te leveren. Ik kijk er dit jaar weer erg naar uit om mee te gaan,
we maken er weer een lekkere en vooral gezellige bedoeling van!

Keukenstaf

Jorgen Smit

Jörgen Smit Kampcommissie OLIVEO 2018

Jan Reeuwijk

Hans van den Bosch

Ik ben Hans van den Bosch, de vader van Kai van den Bosch en Lenthe van den Bosch.
Ik ben 42 jaar, 12 jaar getrouwd met Maggie van den Bosch.
Ik ben geboren in Den Haag en woon ruim 10 jaar nu in Pijnacker.
Als ik aan de kampen terug denk waar ik als kind ben mee geweest, denk ik vooral aan de nachtelijke bezigheden zoals droppings, nacht spelen enzovoort.Dit jaar ga ik voor de 5de keer mee als keuken staf.

Marcel van Meel

Ik ben Marcel (43) getrouwd met Karolien , en we hebben drie kinderen Daan, Luuk en Roos.
Voor Daan en Luuk ben ik verschillende keren leider geweest van hun voetbalteam. Ook bij de trainingen ben ik geregeld te vinden om mee te helpen. Door mijn werk op baggerschepen en scheepswerven was het niet mogelijk om eerder met kamp mee te gaan. Maar na vorig jaar als E groepsleider het feest meegemaakt te hebben gaan we ook dit jaar er weer een feestje van maken.

Richard Bregman

Lid Keukenstaf

Hans van Rijn

Sinds maart 1960 ben ik lid van Oliveo en in mijn 13e levensjaar trad ik toe tot het vrijwilligers team van Oliveo. Eerst als
rondbrenger van wedstrijdaanschrijvingen: er was nog geen Telstar, laat staan internet of apps. Later werd ik trainer en elftalleider en trad toe in de jeugdcommissie als lid algemene zaken en wedstrijdsecretaris voor de jeugd tot 13 jaar. Ook heb ik menige bardienst gedraaid op zaterdag en op zondag met een vriendengroep. Ik behaalde tussendoor mijn scheidsrechtersdiploma en was wekelijks aktief als scheids bij de junioren en senioren. In 1974 ruilde ik het aktieve leiderschap in voor een functie als gastheer in de commissiekamer. Het ontvangen van tegenstanders en scheidsrechters werd mijn ding. Ook verzorgde ik de indeling van kleedkamers en velden. Per 31 mei jl. ben ik met al deze activiteiten gestopt. Vanaf de wettelijk toegestane leeftijd ben ik ook toegetreden tot de organisatie van het Oliveo Zomerkamp. Eerst als spelleider samen met Cees de Vreede. Later groepsleider, hulpje in de keuken bij Willem van der Smit sr. en Theo van Galen. Bij gebrek aan een betere kandidaat ben ik zelfs 2 jaar hoofdleider geweest. Als lid van de kampcommissie doe ik intensief mee aan de voorbereiding van het kamp en stuur de laatste jaren een groepje kampkoks aan, die voor de dagelijkse maaltijden zorgen. Iedere allergie of wens is voor ons een uitdaging en bij de samenstelling van de maaltijden wordt zeker naar gezonde dingen gekeken. En de boodschappen komen niet automatisch op de kampeerboerderij. Dus ….. Maar ook hier helpen veel mede liefhebbers en weten wij ons geholpen door meerdere geweldige sponsoren. Ik hoop dat dit kamp ook dit jaar weer te boek komt te staan in het rijtje geweldige kampen. Veel plezier iedereen.
Spelleiders

Marc Kik

Jan-Peter Hoogendam

René Held

Ik ben 51 jaar, getrouwd met Karolien. Mijn zoon Tim voetbalt komend seizoen in de C. Ik ben al weer zo”n 7 jaar actief bij Oliveo: als leider, trainer, bij het team van vaste bardienst en natuurlijk het jaarlijkse kamp. 2017 mag ik weer mee als spelleider voor de E- groepen. Ik hoop dat we weer een leuk en uitdagend programma voor de jongens georganiseerd hebben zodat we weer een super kamp gaan meemaken met veel zon, plezier en sportiviteit.

Duncan van de Torre

Mijn naam is Duncan. Mijn kinderen zijn sinds hun 6e lid van Oliveo. In de jaren dat mijn kinderen lid zijn van Oliveo help ik de trainers en begeleid ik ieder jaar een van mijn kinderen. Na vorig jaar leider te zijn geweest van mijn jongste zoon is volgend seizoen de beurt aan de oudste (als Oliveo dat toestaat). Dit word mijn 4e jaar kampweek met Oliveo. Op het kamp ben ik dit
jaar samen met Rene (alias de DUIM) verantwoordelijk voor de spellen en de gezelligheid binnen de E groep.Ik heb enorm veel zin in het kamp.

Dennis Bul

Ik ben Dennis Bul, 45 jaar en vader van Chris (12) en Iris (10). Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en 14 jaar geleden in Pijnacker komen wonen. Sinds 6 jaar ben ik bij Oliveo te vinden, begonnen als leider van de F6 en dit jaar leider van de D4. Ik zaalvoetbal, kook graag en ben een fanatiek Feyenoord
supporter. Dit wordt mijn 6e jaar op het Oliveo jeugdkamp. Ik kijk er erg naar uit, nog een paar weken en dan worden het weer dagen vol spelletjes en vooral heel veel plezier met elkaar.

Colin Zweerts

Mijn naam is Colin Zweerts. 25 jaar en al sinds mijn 6e lid van Oliveo. Vanaf 2010 ben ik door blessures gestopt met voetballen bij Oliveo en aan het trainerschap begonnen. Na afgelopen jaar hoofdtrainer geweest te zijn van de F-jeugd, start ik volgend seizoen met het begeleiden en trainen van de D-jeugd.
Dit jaar wordt mijn 15e voetbalkamp, waarvan mijn 9e jaar als begeleider. Op het kamp ben ik dit jaar samen met Dennis verantwoordelijk voor de gezelligheid binnen de F groep. We hebben er hard aan gewerkt, maar hebben weer een super programma in elkaar gedraaid. Als het weer het toelaat gaan we zoveel mogelijk naar buiten. Ik heb enorm veel zin in het kamp en hoop de spelers ook.

Lex Visser

Internetteam

David Dilling

Willem Hengeveld

Ik ben Willem Hengeveld, 49 jaar, heb twee zoons, Jan (afgelopen jaar D5) en
Filip (afgelopen jaar E7), en ben getrouwd met Sabine. Sinds drie jaar loop ik
rond bij Oliveo. Afgelopen jaar heb ik bij de D5 met de trainingen geholpen
Het jaar daarvoor ben Ik leider geweest bij de F7,
Ook heb ik meestal op maandagen meegeholpen bij de F-trainingen. Gezien
mijn achtergrond als ITer ben ik gevraagd dit jaar als webbeheerder op te
treden.

Jos v/d Leur

Mijn naam is Jos van de Leur, ik ben 21 jaar oud en ik studeer Media en Entertainment Management. Ik voetbal al sinds mijn 5e, waarvan mijn jaren tot in de A bij SV Nootdorp en in 2015 kwam ik bij Oliveo in de A. Daar stroomde ik in in de A2 en speelde af en toe een wedstrijd in de A1. Daarna een jaar dispensatie om te blijven voetballen met mijn vrienden in de A. Dit jaar is mijn eerste jaar in de selectie van Oliveo, daarbij speelde ik vooral in het
derde maar ook een paar wedstrijden in het tweede. Ik heb een paar jaar training gegeven aan de mini’s en de F1 en F2 jeugd bij SV Nootdorp en ik vond
het superleuk om de kids te begeleiden en nieuwe dingen te leren! Dit is ook de
voornaamste reden dat ik dit jaar mee ga op Jeugdkamp! Samen met Sandor Boots
zal ik dit jaar een F-team (Sevilla) begeleiden op het Jeugdkamp en we hebben
er super veel zin in!
Groepsleiders F, E en D

Ludo van Adrichem

Ik ben Ludo van Adrichem, 27 jaar en sinds mijn 10e lid bij Oliveo. Voetballen doe ik nog steeds en wel in de selectie van deze mooi club. Ook ben ik lid van de Sponsorcommissie en ben ik een aantal jaren actief geweest als part-time hulptrainert bij de C & D. Komend jaar ga ik voor de elfde keer mee op jeugdkamp, waarvan één jaar als stagiaire en 10 jaar als groepsleider. Of ik ooit de bizarre aantallen deelnames ga halen van bijvoorbeeld Marc Kik of Cees de Vreede valt nog te bezien maar tot nu toe ben ik goed op weg. Ik ga met nog evenveel plezier op kamp als de eerste maal! Ik werk bij de gemeente Rotterdam. Naast voetbal, de mooiste hobby op aarde, hou ik ook van fitness, fietsen, festivals en gamen(uiteraard FIFA). Ik kijk al weer weken uit naar het Oliveokamp, we gaan er een topweek van maken!

Daan Bennebroek

Mijn naam is Daan Bennebroek. 20 jaar en al sinds mijn 5e lid van Oliveo. Ik voetbal al heel mijn jeugd bij Oliveo en voetbal sinds 2 jaar in de senioren op zondag.
Sinds mijn 15e ben ik al actief als trainer. Begonnen bij de F-jeugd en nu al 3 jaar actief als trainer van de C-jeugd. Dit jaar ga ik als 13e keer mee op kamp, 7 jaar als speler en nu voor de 6e x als begeleider

Willem van der Smit

Mijn naam is Willem van der Smit. Ben 35 jaren oud. Ben zo,n 30 jaar actief bij Oliveo in verschillende vormen. Begonnen uiteraard als speler bij Oliveo. Door allerlei blessures ben ik training gaan geven aan de jeugd. Dit heb ik ruim 10 jaar gedaan. Naast het geven van trainingen binnen Oliveo, ben ik warm gemaakt voor het meegaan als leider met het jeugdkamp. Dit soe ik nu al met veel plezier voor het 11e jaar. Het is een superactiviteit waar iedereen die mee gaat veel plezier beleeft. Ook dit jaar gaan we er weer een feestje van maken.

Arjan Maan

Mijn naam is Akkie en ga voor de 8e keer mee op voetbalkamp als groepsleider. Ben al 35 jaar woonachtig in Pijnacker
Ik ben geboren en getogen in Pijnacker en ben al op mijn 5e begonnen met voetballen bij OLIVEO en dat doe ik nu nog steeds. Ook als kleine jongen ben ik 4 keer mee op kamp geweest, wat ook toen al erg leuk was.
Het is geweldig om te zien hoe alle kids ervan genieten om een week op kamp te zijn en de onderlinge strijd met elkaar welk groepje er gaat winnen. Wat ik zelf altijd probeer in die week is om een team van jouw groepje te maken, dat ze elkaars fouten accepteren en dat ze de fouten van een ander goed willen maken. Hierdoor kunnen ze uiteindelijk meer van elkaar hebben en kun je een team smeden.

Edwin Qualm

Ik ben Edwin Qualm, 46 jaar, en ga dit jaar voor de zesde keer mee als leider. Eerst was ik leider van de F-groep en dit jaar ben ik alweer voor de vijfde keer leider van de E-groep. Ik ben getrouwd met Ilse en we hebben 2 kinderen: Roan (14) & Aiden (12). In de weekenden ben ik best vaak te vinden bij Oliveo, afgelopen seizoen was ik leider van de C5. Daarnaast heb ik zelf ook gevoetbald: eerst bij BSC ’68, vervolgens bij DSO, Antibarbari en Oliveo. Ook dit jaar gaan we er een mooi en fantastisch kamp van maken: op naar Espagnol! Ik heb er heel veel zin in!

Leon Woutersen

Ik ben Leon Woutersen, 25 jaar en speel sinds m’n 6e bij Oliveo. Inmiddels
voetbal ik al een tijdje in de zondagselectie, waar we afgelopen jaar met
Oliveo 1 kampioen zijn geworden! Naast het voetballen bij de mooiste club van
Nederland, geef ik een aantal jaar training aan de jongste jeugd. Ik heb het
bij Oliveo onwijs naar mijn zin en hoop nog lang in het blauw-wit actief te
zijn.In het dagelijks leven ben ik, hopelijk nog maar heel even, student. Ik ben op
dit moment namelijk bezig met afstuderen aan de Hogeschool Rotterdam, opleiding
SportMarketing & Management.Deze zomer ga ik voor de 6e keer mee op voetbalkamp met Oliveo en ik heb er
weer ontzettend veel zin in!

Collin Haket

Hoi allemaal! Mijn naam is Colin Haket en ik ben dit jaar leider van de F groep. Zelf voetbal ik op oliveo in zaterdag1, en coachte ik afgelopen seizoen de B2 en komend seizoen de C2. Ik heb als klein ventje ieder jaar van het kamp meegemaakt, en heb dit altijd met veel plezier mogen doen. Na vorig jaar als stagair te zijn geslaagd, is het dit jaar extra leuk om mijn eigen groepje te hebben.. Ik heb er heel veel zin in!

Sandor Boots

Ik zou mij graag aan jullie willen voorstellen. Ik ben Sandor Boots en ben al vanaf kleins af aan op oliveo te vinden. Ik ben vroeger begonnen als speler en heb in de F2 de overstap gemaakt om keeper te worden. Helaas heb ik door een blessure afgelopen jaren weinig kunnen keepen. Volgende jaar ga ik met vrienden
in een team op zaterdag voetballen. Ik ben zelf als kind ieder jaar meegegaan op voetbalkamp en het lijkt mij erg leuk om dit jaar voor het eerst als leider mee te gaan!

Rogier Zandijk

Dennis Overdevest

Erwin Meijer

Joost de Slegte

Ik ben Joost de Slegte, vader van Thom, 10 jaar en spelend in de E4 en van Luuk, 7 jaar en spelend of liever gezegd veelal keepend in de F8. Het afgelopen jaar heb ik op de maandagen training gegeven aan de F-groep en op de woensdagen training gegeven aan de E-groep en was ik leider/coach van het team van Thom.
Ook was ik vorig jaar mee op een zeer geslaagd kamp als leider van de F-groep. Dus de meeste voetballers ken ik wel zo’n beetje en anders ga ik ze heel snel leren kennen. Dit jaar ga ik natuurlijk ook weer mee op kamp, ook weer van de F-groep. Leuke anekdote van Luuk: “Nee papa, ik wil absoluut niet bij jou in het groepje”.
Want, vroeg ik. “Nou, anders heb ik toch helemaal geen vakantie zo”. Prachtig
toch! Ja, we gaan al die kampgangers een onwijs gave vakantie geven. Veel met al diemannetjes doen, lekker veel naar buiten, spelletjes doen, laat naar bed, ach
allemaal leuke dingen met heel veel vriendjes! Dus grote kans dat je
toekomstige profvoetballer lekker moe weer van het kamp terug komt. Ik heb er
in ieder geval al weer heel veel zin, dus het is de dagen aftellen voordat we
weer mogen! Tot op kamp!

Michael Pico

Hallo allemaal ik ben Michael Pico en ben al langere tijd vrijwilliger bij OLIVEO geef training aan de Jongens en afgelopen jaar was ik ook leider van de E1. Al voor de 5e keer ga ik mee als kampleider en ik heb er net als voorgaande jaren weer erg veel zin in.We gaan er een gezellige week van maken met de boy’s. Verder ben Ik getrouwd twee kinderen waarvan er een op voetbal zit mijn zoon Milan Pico.

Erik Righarts

Ik ben Erik Righarts ben 44 jaar. Ik werk in het ziekenhuis als fysiotherapeut op de orthopedie. Ook ben ik de vader van dochter Noa 13, Milan 11, en Stan 7. Alle drie voetballen lekker, Noa bij de meiden van DSVP, Milan in de D1 van Oliveo en Stan is net begonnen bij de F8.
Afgelopen jaar ben ik zelf leider geweest van de D1. Dit jaar ga ik alweer voor de 4e keer mee met Oliveo jeugdkamp dit jaar weer als leider bij de fjes. Ik heb zelf in een ver verleden ook nog wat jaartjes mogen voetballen in de eerste elftallen van dfc. Delfia, en DVV Delft. Inmiddels ben ik gestopt met aktief voetballen en geniet nu van het voetballen van mijn kinderen.

Bas verdel

Krijn Hagen

Stagiairs

Coen Kuijper

Foto’s van het kampteam 2018!